AK Partili Halit Tomakin’den ‘aday listesi’ itirazı

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, ‘sesimiz ulaştırılmıyor’ diyerek bir dizi paylaşımda bulundu. AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, partisinin milletvekili aday listelerine itiraz etti. Tomakin, ‘sesimiz ulaştırılmıyor’ diyerek sosyal medya üzerinden dikkat çekici..

AK Partili Halit Tomakin’den ‘aday listesi’ itirazı
Atlas International Group

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, ‘sesimiz ulaştırılmıyor’ diyerek bir dizi paylaşımda bulundu.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, partisinin milletvekili aday listelerine itiraz etti. Tomakin, ‘sesimiz ulaştırılmıyor’ diyerek sosyal medya üzerinden dikkat çekici paylaşımlarda bulundu.

Tomakin, “Yüzyılın seçimine yaklaşık bir ay kaldı. Aday listelerimiz Genel Merkez tarafından ilan edildi ancak İl Başkanı olarak bulunduğum şehirde sorumluluğu üzerinde taşıyan birisi olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ancak buradan seslenme şansım var çünkü sesimiz ulaştırılmıyor” ifadelerinde bulundu.

Tomakin, “Ordu halkı aday listelerimize çok ciddi bir şekilde itiraz ediyor. Ordu’da yapılmış bunca işlerin üzerinden böyle bir aday listesi ile milletimizin karşısına çıkmanın, seçim günü akşamı Ordu ilimizde milletvekili seçimlerinde yaşayabileceğimiz riskleri açıkçası üstlenmek istemiyorum. Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanım, sesimizi duymanızı ve geldiğimiz noktada istifanın eşiğinde olduğumuzu arz ediyor, takdir ve talimatlarınızı bekliyoruz” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.