Yeniden Refah, mağdurların sesi olmaya devam ediyor!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, Elazığ Alacakaya’da grev yapan maden işçilerine destek açıklaması yaptı. Gül, “Ekmeğini taştan çıkaran, maden işçilerimizin haklarının eksiksiz bir şekilde, alınlarının teri kurumadan..

Yeniden Refah, mağdurların sesi olmaya devam ediyor!
Atlas International Group

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, Elazığ Alacakaya’da grev yapan maden işçilerine destek açıklaması yaptı. Gül, “Ekmeğini taştan çıkaran, maden işçilerimizin haklarının eksiksiz bir şekilde, alınlarının teri kurumadan verilmesi, haklı taleplerinin yerine getirilmesi gerekmektedir” dedi.

Yeniden Refah Partisi, Türkiye’de mağduriyet yaşayan tüm kesimlerin yanında olmaya devam ediyor. Daha önce Çankırı’da haklarını alma gayretiyle grev başlatan işçilere sahip çıkan Yeniden Refah, şimdi de Elazığ’daki maden işçilerin haklı taleplerinin yerine getirilmesi için çağrı yaptı.

‘İşçilerin haklı talebi yerine getirilsin!’
Yeniden Refah Partisi Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, yaptığı açıklamada, “Elazığ Alacakaya’da ekmeğini taştan çıkaran, maden işçilerimizin haklarının eksiksiz bir şekilde, alınlarının teri kurumadan verilmesi, haklı taleplerinin yerine getirilmesi gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.