Bursa’da bayramda ulaşım ücretsiz olacak mı?

Ramazan Bayramı süresince köprü ve otoyolların yanı sıra Ä°zmir, Ankara ve Ä°stanbul’da toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet vereceÄŸinin açıklamasının ardından sosyal medyada birçok kullanıcı Bursa’da da ulaşımın ücretsiz olmasını istedi…

Bursa’da bayramda ulaşım ücretsiz olacak mı?
Atlas International Group

Ramazan Bayramı süresince köprü ve otoyolların yanı sıra Ä°zmir, Ankara ve Ä°stanbul’da toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet vereceÄŸinin açıklamasının ardından sosyal medyada birçok kullanıcı Bursa’da da ulaşımın ücretsiz olmasını istedi. Peki Bursa’da bayramda ulaşım ücretsiz olacak mı? Ä°ÅŸte detaylar…

Ankara, Ä°stanbul ve Ä°zmir’de 20 Nisan’dan 24 Nisan saat 07.00’ye kadar ücretsiz olacağı açıklandı. Alınan karar Ramazan Bayramı ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kapsadığı için vatandaÅŸlar tarafından olumlu karşılandı.

Ãœcretsiz ulaşım kararının ardından sosyal medyada birçok kullanıcı, Bursa için de aynı kararın alınmasını ve Ramazan Bayramı ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Bursa’da ulaşımın ücretsiz olmasını istedi.

BURSA’DA BAYRAMDA ULAÅžIM ÃœCRETSÄ°Z MÄ°?

Öte yandan Bursa’da bayram boyunca ulaşımın ücretsiz olacağı yönünde henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.