Malayani Alem’den; Metafizik Alem’e yolculuk başlıyor..!

Değerli dostlar hepinize hayırlı haftalar diliyorum! Dünyamız birinci ve ikinci Dünya Savaşından sonra belki de en karanlık günlerini yaşayarak üçüncü Dünya Savaşına hazırlanıyor gibi..! Yaklaşık on yıldır bu sütunlarda kalem..

Malayani Alem’den; Metafizik Alem’e yolculuk başlıyor..!
Atlas International Group

Değerli dostlar hepinize hayırlı haftalar diliyorum!

Dünyamız birinci ve ikinci Dünya Savaşından sonra belki de en karanlık günlerini yaşayarak üçüncü Dünya Savaşına hazırlanıyor gibi..!

Yaklaşık on yıldır bu sütunlarda kalem ile sürdürülebilir Tebliğ yapıyoruz!!

Hem de eğilmeden bükülmeden, fırıldak olmadan, hakkını hatırını bütün hatırlardan üstün tutarak; ilahi metotlar ışığında ilmimizin zekâtı tebliğimizi yapmaya çalışıyoruz!

Tabii bu kolay olmuyor..!

Her şeyin bir bedeli var..!

Hocam derdi ki: evladım büyük dağın karı büyük olur!

Biz de geçen 70 yıllık ömrümüzün aklımız ereli haksızlıklarla, adaletsizliklerle, geleceğimiz olan çocuklarımıza yapılan tahribatları önlemek yanında; dedelerimizin bize vatan olarak bıraktığı Anadolu topraklarını düşmanlara çiğnetmemek için mücadele verdik ve halende içeriden ve dışarıdan, yakınımızdan ve uzağımızdan, dost bildiklerimizden, bilhassa devletin içine çöreklenmiş sapı ve adı bizden gözüken devşirilmişlerin ihanetleriyle, her hadiseye  sessiz kalan davasız Müslümanlarla ve en önemlisi de hani derler ya çobanı vali yapmışlar önce babasını ayağına çağırmış diye hak etmediği makamlara getirilen, yaptıklarımızı çekemeyen haset edenlere… Vesaire tehditler, şantajlar, aba altından sopa göstermeler, mobbingler gölgesinde, doğru bildiğimiz istikamette önce Allah’ın sonra da sizlerin desteğiyle durmak yok yola devam dedik ve Kalemimizle ve kelamımızla doğru bildiğimiz yolda yürüyoruz..!

Geçen beş yazı dizimde

Dünyada son yıllarda başta Birleşmiş Milletler (BM), UNDP, UNV,OECD, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı, Avrupa Konseyi ve Dünya Ticaret Örgütü gibi söz sahibi kuruluşlar yanında; Türkiye’nin de üye olduğu ikili anlaşmalarla benim de pek çoğunda görev yaptığım uluslararası kuruluşlarla ilgili kronolojik bilgileri son olarak da Türk dili, ortak Türk alfabesi, TDT-Türk Devletler Teşkilatı, İİT İslam İşbirliği Teşkilatı, TİİT-Türk İslam İşbirliği Teşkilatı çalışmalarını kronolojik olarak yine gelecek nesillere tarihe kayıt düşerek yazdık!

KAYNAK KİTAPLARIMIZ; AHİRETTE BİZLERİ KURTARACAK ESERLERİMİZDİR!

Yukarıda saydığım konularla İlgili olarak gelecek nesillere ilmimizin zekâtı olarak kaynak kitap niteliğinde ve önsözünde Türkiye’de bu sahanın duayenlerinden tarihçi yazar profesör doktor Ahmet Şimşirgil hocamızın önsözüyle “bu kitaplarda yazılanlar; yazarın hayatı boyunca yaşadığı ve görev yaptığı bölgelerde ve sahada belgeleriyle fotoğraflarıyla şahit olduğu ve yaşadığı hadiselerin yazılması ayrı bir önem taşımaktadır” ibaresi de belki de Türkiye’de ilk defa Türk ve Türkçe coğrafyası ile ilgili Balkanlar’la ilgili olarak: balkan Mezalimi ve Bosna-Hersek, Kafkaslarla ilgili olarak: Kafkas Mezalimi Azerbaycan Karabağ, Türk dünyası ve Türkistan’la ilgili olarak: Türkistan mezalimi.

Orta Doğu ile ilgili olarak:

Orta Doğu ve Filistin Mezalimi ve Kudüs, kitaplarımızı okuyucularımızın takdirine sunuyorum!!

Hem Türkistan’da olan mezalim Kafkaslar Çeçenistan Azerbaycan Balkanlar Bosna-Hersek Orta Doğu Filistin Gazze Musul Kerkük bunlarla ilgili yazılanlar maalesef hep gerçek olmuş yaşanmış dünyada irade sahibi güçler yazdıkları senaryo gereği seçtikleri lider görünümlü senaristlere yaptırmaktadırlar!

GIDA GÜVENLİĞİ VE GÜVENSİZLİĞİ..! 

SAĞLIKLI YAŞAM..!

Değerli okuyucular yine ihtisas sahibi olduğumuz ve bu konuda da 15 tane 1 milyon baskılı şifalı bitkiler, şifalı kürler, şifalı yemekler, beyaz ölüm, suyla gelen hayat, kozmik detoks ve arınma, alkali yaşam,. Ve masajda tedavi gibi tamamlayıcı tıp üzerine de hepsinin kitaplarını yazarak insanlığa hediye ettik..!

Bu sütunlarda onlarca değil yüzlerce defa yöneticilerimizi ve milletimizi uyardık..!

Yine sayın cumhurbaşkanımız pek çok konuşmasında bu sütunlarda yazılanlardan pek çok paragrafı konuşmalarında ekranların önünde ve toplantılarında paylaştı!

Biz de bu paylaştıklarını burada sayın cumhurbaşkanımız böyle söylüyor diye paylaştık!!!

Hatta en son 3. Tarım Orman Şurası ve Gıda Güvenliği konferansında bu Sayın cumhurbaşkanımız tarafından;

“Gıdada dışa bağımlılık, en az savunma sanayii kadar önemlidir!”

Evet, ‘gıda güvenliği ülke güvenliği kadar önemlidir’ diye bir kez daha en son 2019 yılında vurgulandı!

 Ben de toplantıda hazır bulunan ve sunum yapan konusunda davetli bir uzman gibi bu satırlarda size bu konuşmaları  arz ettim!

2019-2024, KELLİM KELLİM LÂ YENFA! DEĞİŞEN HİÇBİR ŞEY YOK!

3. Orman ve Tarım Şurası’nda Cumhurbaşkanımızı bir saat canlı, yüz yüze ve çok yakından dinlerken mimik, mizansen ve cümleleri kullanışındaki vurguları, önünde akan bir yazıdan okusa da “Gıda güvenliği, ülke güvenliği kadar önemlidir!” derken, bize bakarak konuşup salona bakışına bir başkaydı!

Çünkü artık bu konuda da yazı yazmanın hiçbir manası yok yazılanlar yazılmıştır!

Kalem kırılmıştır!

Kitaplarımızda gelecek nesillere kayıt düşmek üzere hizmetinize sunulmuştur..!

KOZMİK HAZIRLIK BAŞLIYOR..!

Bundan sonraki yazı dizilerimizde kozmik alem, metafizik, metafizik istihbarat, bio rezonans, frekans silahları…

Kısaca metafizik alemin bütün boyutları havas, ilmiledün .. Vs gibi esas konularımıza başlıyoruz !!!

Aydınlık günler ve farkındalığı artırmak için durmak yok yola devam diyoruz..! Vesselam

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.