Bursa Gemlik’te bir otomobil üretimi daha

Türkiye ve uluslararası pazara yönelik üretimin gerçekleştirileceği SHERP özel arazi aracının fabrika açılışı Bursa Gemlik Serbest Bölge’de gerçekleştiriliyor. Türkiye ve uluslararası pazara yönelik üretimin gerçekleştirileceği Ukrayna’da geliştirilen SHERP özel arazi aracı, Bursa’da üretilecek…

Bursa Gemlik’te bir otomobil üretimi daha
Atlas International Group

Türkiye ve uluslararası pazara yönelik üretimin gerçekleştirileceği SHERP özel arazi aracının fabrika açılışı Bursa Gemlik Serbest Bölge’de gerçekleştiriliyor.

Türkiye ve uluslararası pazara yönelik üretimin gerçekleştirileceği Ukrayna’da geliştirilen SHERP özel arazi aracı, Bursa’da üretilecek.  Üretimin yapılacağı fabrikanın açılışı ise Gemlik Serbest Bölge’de gerçekleştiriliyor.

Gerçekleştirilen ORSO SHERP özel arazi aracı fabrika açılışına, ORSO Genel Müdürü Erman Ersöz, Ukrayna-Ankara Büyükelçisi Vasaly Bodnar, MHP Milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, İYİ Parti Milletvekili Adayı , BALKAN TÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, KALDER Başkanı Emin Direkçi, Uludağ Elektrik Genel Müdürü Erman Aytaç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, Gemlik Kaymakamı Hasan Göç katıldı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.