Koltuk kılıflarını temizlerken yakalandı!

MuÄŸla’nın Milas ilçesinde bir eÄŸlence merkezinde garsonluk yapan Zeynep BaÅŸaran (36), yol kenarında pompalı tüfekle göğsünden vurulmuÅŸ olarak, ölü bulundu. TIR’ın içinde çıkan tartışmada kadını öldürüp, cesedi yol kenarına attığı..

Koltuk kılıflarını temizlerken yakalandı!
Atlas International Group

MuÄŸla’nın Milas ilçesinde bir eÄŸlence merkezinde garsonluk yapan Zeynep BaÅŸaran (36), yol kenarında pompalı tüfekle göğsünden vurulmuÅŸ olarak, ölü bulundu. TIR’ın içinde çıkan tartışmada kadını öldürüp, cesedi yol kenarına attığı belirlenen E.D., (40) Ä°zmir’de aracın kanlı koltuk kılıflarını döşemecide deÄŸiÅŸtirirken polis ekiplerince gözaltına alındı.

Milas’ın eski hastane giriÅŸinde dün sabah saatlerinde bir kiÅŸiyi hareketsiz görenler, 112 Acil ÇaÄŸrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Ä°hbar üzerine bölgeye saÄŸlık ve polis ekipleri sevk edildi. SaÄŸlık görevlilerince yapılan belirlemede göğsünden tüfekle vurularak öldüğü belirlenen kadının cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi iÅŸlemleri için MuÄŸla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Polis yaptığı araÅŸtırmada, ölen kiÅŸinin eÄŸlence merkezinde garsonluk yapan Zeynep BaÅŸaran olduÄŸunu belirledi. MuÄŸla Ä°l Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžubesi Cinayet Büro AmirliÄŸi ekipleri, Milas Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı koordinesinde şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma baÅŸlattı Çevredeki güvenlik kamerası görüntüleri inceleyen ekipler, E.D.’nin cesedi yol kenarına attıktan sonra TIR ile Ä°zmir’e gittiÄŸini belirledi.

MuÄŸla polisi, E.D.’yi Ä°zmir’de bir döşemecide aracın kan bulaÅŸan koltuk kılıflarını deÄŸiÅŸtirirken gözaltına aldı. MuÄŸla’ya getirilen şüphelinin iÅŸlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.