Adıyaman felaket !

Son dakika! Sağanak yağışın etkili olduğu Adıyaman’da bir bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Adıyaman Koordinatör Valisi Gökmen Çiçek, olay sonrası 3 kişinin kaybolduğunu söyledi. Kahramanmaraş merkezli..

Adıyaman felaket !
Atlas International Group

Son dakika! Sağanak yağışın etkili olduğu Adıyaman’da bir bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Adıyaman Koordinatör Valisi Gökmen Çiçek, olay sonrası 3 kişinin kaybolduğunu söyledi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman‘da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Adıyaman‘da gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden yağmur yağışından dolayı yollarda su birikintileri oluşurken, Karapınar Mahallesi akıllı kavşak yakınlarında bulunan bazı çadırları su bastı. Vatandaşlar çadırlarını basan sularını tahliye etmeye çalıştı.

Bugünse sağanak yağışın etkili olduğu Adıyaman‘da bir bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Adıyaman Koordinatör Valisi Gökmen Çiçek, olay sonrası 3 kişinin kaybolduğunu söyledi.

AFAD’dan yapılan açıklamada, “Bölgede meydana gelen aşırı yağışlar nedeniyle Adıyaman ilimizin Tut ilçesinde sel ve su baskınları meydana gelmiştir. Adıyaman, Adana, Kahramanmaraş ve Diyarbakır AFAD ekiplerimiz olay bölgesinde görevlendirilmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz.” denildi.

Öte yandan dün akşamdan beri Şanlıurfa da yoğun yağış nedeniyle sele teslim oldu. Kentte birçok ev, iş yeri ve hastaneleri su bastı. Belediye Başkanı Beyazgül, kayıp ihbarlarının olduğunu ve arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Şanlıurfa’da bugün eğitime ara verildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.