KahramanmaraÅŸ’ta 2 dakikada iki deprem!

6 Åžubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin merkez üssü KahramanmaraÅŸ bir kez daha sallandı. AFAD’ın verilerine göre Göksun ilçesinde saat 15.54’te 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremden..

KahramanmaraÅŸ’ta 2 dakikada iki deprem!
Atlas International Group

6 Åžubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin merkez üssü KahramanmaraÅŸ bir kez daha sallandı. AFAD’ın verilerine göre Göksun ilçesinde saat 15.54’te 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremden iki dakika sonra Göksun bu sefer 4.1 ile sallandı. Art arda olan depremler nedeniyle vatandaÅŸlar kısa süreli panik yaÅŸarken, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaÅŸanmadı.

Afet ve Acil Durum BaÅŸkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü KahramanmaraÅŸ’ın Göksun ilçesi olan 4.4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin, yaklaşık 7 kilometre derinlikte olduÄŸu belirlendi.

Deprem kentte korku yaratırken 2 dakika sonra bir sarsıntı daha kaydedildi. AFAD’ın verilerine göre saat 15.56’ta Göksun ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi de KahramanmaraÅŸ’ta peÅŸ peÅŸe yaÅŸanan depremlerle ilgili açıklama yaptı. Kandilli, saat 15.54’te meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.3 olarak duyurdu.

Kandilli Rasathanesi, 2 dakika sonra gerçekleşen depremin büyüklüğünü 4.2 olarak verirken, her iki sarsıntının da derinliğinin 5 kilometre olduğunu belirtti

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.